Our Daycares

Onze kinderdagverblijven

Teddy Kids Internationale Kinderdagverblijf opende haar eerste locatie op de Herenstraat in 2004. Bijna vijftien jaar later zijn we doorgegroeid naar een familiebedrijf met 4 verschillende kinderopvang locaties en 2 Buitenschoolse Opvangen in en rondom Leiden. Verspreid over deze locaties staan ±50 hooggekwalificeerde permanente leidsters van verschillende nationaliteiten en achtergronden. Wij zijn erg trots op hoe we geëvolueerd zijn tot een multiculturele instelling.

Leiden heeft een grote en diverse internationale community die aantrekkelijk is voor zowel werk als studie. Plekken zoals het LUMC, Universiteit Leiden en Webster University of het BIO Science Park maken het een aantrekkelijke hub voor expats en internationals. Dit zorgt ervoor dat Leiden een heerlijke plek is voor zowel Nederlanders als internationals, en we zijn daarom hier ook naartoe verhuist in de jaren ’90.

Toen we naar Nederland verhuisden, waren we onder de indruk van de internationale oriëntatie van scholen en de samenleving, maar we hadden het idee dat er een gat was voor expats om hun kinderen naar een internationale kinderopvang te kunnen brengen, maar ook dat er weinig tweetalige mogelijkheden waren voor Nederlandse kinderen. Daarom hebben we besloten dat we de overgang naar en van het leven in Nederland makkelijker kunnen maken, terwijl we een route bieden naar een internationale oriëntatie voor de kinderen uit Nederland. Bouwend op onze eigen ervaring als expats, hebben we een bedrijf gebouwd op het principe dat Nederlandse en internationale kinderen kunnen leren en groeien in harmonie.

We geloven nog steeds dat dat principe de fundering legt voor een samenleving die meer globaal georiënteerd en cultureel respectvol is. Dat is wat ons maakt wie we zijn en dat maakt Teddy Kids de perfecte keuze voor ouders en kinderen die hun horizon willen verbreden en de kloof tussen culturen en landen willen verkleinen.

We nodigen u (en uw kinderen) graag uit om langs te komen bij onze locaties voor een rondleiding en een kopje thee, neemt u graag alleen van te voren eerst even contact op.

Vriendelijke groeten,

Irina, Marco, Tess, Artem, Zachar, en het Teddy Kids team