Our Daycares

Welkom bij Teddy Kids

International kinderopvang Leiden

Teddy Kids internationale kinderopvang heeft 4 internationale kinderdagverblijven in en rondom Leiden en Wassenaar; Staalwijk (Herenstraat), Proffesorenwijk (Zeemanlaan), Boerhaavedistrict (Rijnsburgerweg), en de American school of the Hague. Elke locatie heeft unieke factoren die er voor zorgen dat de kinderen in een warme en huiselijke omgeving zich thuis kunnen voelen.

Wanneer je bij een van de locaties binnenstapt, voel je je meteen thuis, onafhankelijk van waar je vandaan komt. De Herenstraat met haar huiselijke sfeer, prachtige grote kamers and houten tuin. De Zeemanlaan met haar moderne uiterlijk en ruime tuin of de Rijnsburgerweg met haar historische gebouw en paradijs in de tuin. Al onze locaties zijn geoptimaliseerd om het beste in kinderopvang te kunnen bieden aan de kinderen.

Onze leidsters zijn allemaal gekwalificeerd en ondergaan een strikte selectieprocedure om het beste in onderwijs en opvang te kunnen bieden aan kinderen van elke achtergrond en afkomst. Onze onderwijzers hebben diverse achtergronden en nationaliteiten, wat er voor zorgt dat ze effectief tweetalig onderwijs en activiteiten kunnen bieden en zo de fundering leggen voor het worden van een echte wereldburger. Elke groep wordt geluid door ten minste 1 Engels sprekende en 1 Nederlands sprekende leidster, die beide hun dagelijkse activiteiten in de eigen taal uitvoeren, net als in een tweetalig gezin. De kinderen pikken vaak beide talen binnen 3 maanden op.

Baby’s kunnen al vanaf 7 maanden talen van elkaar onderscheiden. Het is nooit te laat om te starten en we hebben veel kinderen die makkelijk communiceren in 3 of zelfs 4 talen (op het niveau van ong. 3-4 jaar oud). We hebben zelfs een paar sterren die een vijfde taal erbij weten te leren! Het is ongelooflijk mooi om te zien hoe veel de kinderen kunnen absorberen en wij kunnen hen begeleiden bij die eerste stap om een echte wereldburger te kunnen worden.